Információs vonal: +36 (93) 322 175 | E-mail: info@foldi.hu
Főoldal » Termékek » ÚJ FŐZÉSI TECHNOLÓGIÁK » SPECIÁLIS SÜTŐ-FŐZŐ BERENDEZÉSEK
Egészséges, könnyű és gyors főzési folyamat, mely megőrzi az élelmiszer eredeti ízét és tápanyagait. A rozsdamentes acél kamra hőmérséklete 50°C és 122°C (max. 1,2 bar) között állítható, mely biztosítja az energiatakarékosságot. Az élelmiszer nem érintkezik vízzel, csak nyomás alatti gőzzel, így elegendő a relatívan alacsony hőmérséklet is. A nyomás alatti gőzpároló továbbá tökéletes pasztörizáláshoz, sterilizáláshoz, felolvasztáshoz, sous-vide főzéshez vagy regeneráláshoz. Előnyök (számszerűen megtekinthető a lenti linken letölthető PDF-ben): - megőrzi az élelmiszer ásványi anyagait, vitaminjait, illatát és ízét - a főzés nem igényel zsírokat, olajokat és fűszereket - a főzési folyamat ideje 50%-al redukálható - környezetbarát a csökkentett teljesítményigénynek és főzési időnek köszönhetően Rozsdamentes acél kivitelben, kapacitás: 3×GN 1/1, tálcák közti távolság: 8 cm, párolási hőmérséklet: 50°C .. 122°C (max. 1,2 bar), beépített lefolyóval, könnyen tisztítható, tartós hőálló szigeteléssel, LCD érintőképernyős vezérléssel, maghőmérővel, elektronikus nyomásszabályzóval, automatikus bojlertisztító rendszerrel, automata biztonsági ajtónyitó- és záró rendszerrel, nyomáskiegyenlítő rendszerrel, állítható lábakkal, a készülék lágyított vizzzel üzemel, elektromos csatlakozás: 400 V Teljesítmény: 15,5 kW, Méret: 68×87×70 cm