Információs vonal: +36 (93) 322 175 | E-mail: info@foldi.hu

hun | ger | eng
JULABO
Pearl XL (9FT1B58)

Sous vide készülék

Vákuumfóliázott élelmiszerek vízfürdőben történő hőkezeléséhez ajánljuk. Hőszigetelt 58 literes rozsdamentes medencével, rozsdamentes tetővel, vízleeresztő csappal. Nagy teljesítményű keringető szivattyúval, mely 14 l/perc teljesítményre képes, így biztosítva az optimális hőeloszlást a medencében. Digitális hőmérsékletkijelzővel, érintőgombos kezelőfelülettel. Egyedülálló hőmérsékletszabályozás 0,03 °C pontossággal maximum 95°C-ig. A merülő alkatrészek védőráccsal burkoltak. Tekintse meg a videót alul média fülön! Tekintse meg az ajánlott termékeinket is!

JULABO Diamond (9FT2000)

Sous vide készülék

Vákuumfóliázott élelmiszerek vízfürdőben történő hőkezeléséhez ajánljuk. Rozsdamentes acél kivitelben. Előre programozott főzési módozatok hús, hal és zöldségek készítéséhez. A hőmérsékleti pontosság elérése érdekében, maximum 58 literes edényekhez használjuk. Nagy teljesítményű keringető szivattyúval, mely 14 l/perc teljesítményre képes, így biztosítva az optimális hőeloszlást az edényben. Digitális hőmérsékletkijelzővel, érintőgombos kezelőfelülettel. Egyedülálló hőmérsékletszabályozás 0,01 °C pontossággal maximum 95°C-ig. A merülő alkatrészek védőráccsal burkoltak. Tekintse meg a videót alul média fülön! Tekintse meg az ajánlott termékeinket is!

JULABO Pearl L (9FT1B44)

Sous vide készülék

Vákuumfóliázott élelmiszerek vízfürdőben történő hőkezeléséhez ajánljuk. Hőszigetelt 44 literes rozsdamentes medencével, rozsdamentes tetővel, vízleeresztő csappal. Nagy teljesítményű keringető szivattyúval, mely 14 l/perc teljesítményre képes, így biztosítva az optimális hőeloszlást a medencében. Digitális hőmérsékletkijelzővel, érintőgombos kezelőfelülettel. Egyedülálló hőmérsékletszabályozás 0,03 °C pontossággal maximum 95°C-ig. A merülő alkatrészek védőráccsal burkoltak. Tekintse meg a videót alul média fülön! Tekintse meg az ajánlott termékeinket is!

JULABO Pearl M (9FT1B27)

Sous vide készülék

Vákuumfóliázott élelmiszerek vízfürdőben történő hőkezeléséhez ajánljuk. Hőszigetelt 27 literes rozsdamentes medencével, rozsdamentes tetővel, vízleeresztő csappal. Nagy teljesítményű keringető szivattyúval, mely 14 l/perc teljesítményre képes, így biztosítva az optimális hőeloszlást a medencében. Digitális hőmérsékletkijelzővel, érintőgombos kezelőfelülettel. Egyedülálló hőmérsékletszabályozás 0,03 °C pontossággal maximum 95°C-ig. A merülő alkatrészek védőráccsal burkoltak. Tekintse meg a videót alul média fülön! Tekintse meg az ajánlott termékeinket is!

JULABO Pearl S (9FT1B20)

Sous vide készülék

Vákuumfóliázott élelmiszerek vízfürdőben történő hőkezeléséhez ajánljuk. Hőszigetelt 19 literes rozsdamentes medencével, rozsdamentes tetővel, vízleeresztő csappal. Nagy teljesítményű keringető szivattyúval, mely 14 l/perc teljesítményre képes, így biztosítva az optimális hőeloszlást a medencében. Digitális hőmérsékletkijelzővel, érintőgombos kezelőfelülettel. Egyedülálló hőmérsékletszabályozás 0,03 °C pontossággal maximum 95°C-ig. A merülő alkatrészek védőráccsal burkoltak. Tekintse meg a videót alul média fülön! Tekintse meg az ajánlott termékeinket is!

JULABO Pearl (9FT1000)

Sous vide készülék

Vákuumfóliázott élelmiszerek vízfürdőben történő hőkezeléséhez ajánljuk. Rozsdamentes acél kivitelben. A hőmérsékleti pontosság elérése érdekében, maximum 58 literes edényekhez használjuk. Nagy teljesítményű keringető szivattyúval, mely 14l /perc teljesítményre képes, így biztosítva az optimális hőeloszlást az edényben. Digitális hőmérsékletkijelzővel, érintőgombos kezelőfelülettel. Egyedülálló hőmérsékletszabályozás 0,03 °C pontossággal maximum 95°C-ig. A merülő alkatrészek védőráccsal burkoltak. Az opcióként rendelhető egységgel könnyen a fazék oldalához rögzíthető. Tekintse meg a videót alul média fülön! Tekintse meg az ajánlott termékeinket is!

JULABO Pearl Z (9FT1113)

Sous vide készülék

Vákuumfóliázott élelmiszerek vízfürdőben történő hőkezeléséhez ajánljuk. Rozsdamentes, maximum 68 cm-re kihúzható "hídra" szerelt kivitelben. A hőmérsékleti pontosság elérése érdekében, maximum 58 literes edényekhez használjuk. Nagy teljesítményű keringető szivattyúval, mely 14 l/perc teljesítményre képes, így biztosítva az optimális hőeloszlást az edényben. Digitális hőmérsékletkijelzővel, érintőgombos kezelőfelülettel. Egyedülálló hőmérsékletszabályozás 0,03 °C pontossággal maximum 95°C-ig. A merülő alkatrészek védőráccsal burkoltak. Tekintse meg a videót alul média fülön! Tekintse meg az ajánlott termékeinket is!

JULABO
Diamond Z (9FT2113)

Sous vide készülék

Vákuumfóliázott élelmiszerek vízfürdőben történő hőkezeléséhez ajánljuk. Rozsdamentes, maximum 68 cm-re kihúzható "hídra" szerelt kivitelben. A hőmérsékleti pontosság elérése érdekében, maximum 58 literes edényekhez használjuk. Nagy teljesítményű keringető szivattyúval, mely 14 l/perc teljesítményre képes, így biztosítva az optimális hőeloszlást az edényben. Digitális hőmérsékletkijelzővel, érintőgombos kezelőfelülettel. Egyedülálló hőmérsékletszabályozás 0,01 °C pontossággal maximum 95°C-ig. A merülő alkatrészek védőráccsal burkoltak. Tekintse meg a videót alul média fülön! Tekintse meg az ajánlott termékeinket is!

JULABO
Diamond S (9FT2B20)

Sous vide készülék

Vákuumfóliázott élelmiszerek vízfürdőben történő hőkezeléséhez ajánljuk. Hőszigetelt 19 literes rozsdamentes medencével, rozsdamentes tetővel, vízleeresztő csappal. Nagy teljesítményű keringető szivattyúval, mely 14 l/perc teljesítményre képes, így biztosítva az optimális hőeloszlást a medencében. Digitális hőmérsékletkijelzővel, érintőgombos kezelőfelülettel. Egyedülálló hőmérsékletszabályozás 0,01 °C pontossággal maximum 95°C-ig. A merülő alkatrészek védőráccsal burkoltak. Tekintse meg a videót alul média fülön! Tekintse meg az ajánlott termékeinket is!

JULABO
Diamond M (9FT2B27)

Sous vide készülék

Vákuumfóliázott élelmiszerek vízfürdőben történő hőkezeléséhez ajánljuk. Hőszigetelt 27 literes rozsdamentes medencével, rozsdamentes tetővel, vízleeresztő csappal. Nagy teljesítményű keringető szivattyúval, mely 14 l/perc teljesítményre képes, így biztosítva az optimális hőeloszlást a medencében. Digitális hőmérsékletkijelzővel, érintőgombos kezelőfelülettel. Egyedülálló hőmérsékletszabályozás 0,01 °C pontossággal maximum 95°C-ig. A merülő alkatrészek védőráccsal burkoltak. Tekintse meg a videót alul média fülön! Tekintse meg az ajánlott termékeinket is!

JULABO
Diamond L (9FT2B44)

Sous vide készülék

Vákuumfóliázott élelmiszerek vízfürdőben történő hőkezeléséhez ajánljuk. Hőszigetelt 44 literes rozsdamentes medencével, rozsdamentes tetővel, vízleeresztő csappal. Nagy teljesítményű keringető szivattyúval, mely 14 l/perc teljesítményre képes, így biztosítva az optimális hőeloszlást a medencében. Digitális hőmérsékletkijelzővel, érintőgombos kezelőfelülettel. Egyedülálló hőmérsékletszabályozás 0,01 °C pontossággal maximum 95°C-ig. A merülő alkatrészek védőráccsal burkoltak. Tekintse meg a videót alul média fülön! Tekintse meg az ajánlott termékeinket is!

JULABO
Diamond XL (9FT2B58)

Sous vide készülék

Vákuumfóliázott élelmiszerek vízfürdőben történő hőkezeléséhez ajánljuk. Hőszigetelt 58 literes rozsdamentes medencével, rozsdamentes tetővel, vízleeresztő csappal. Nagy teljesítményű keringető szivattyúval, mely 14 l/perc teljesítményre képes, így biztosítva az optimális hőeloszlást a medencében. Digitális hőmérsékletkijelzővel, érintőgombos kezelőfelülettel. Egyedülálló hőmérsékletszabályozás 0,01 °C pontossággal maximum 95°C-ig. A merülő alkatrészek védőráccsal burkoltak. Tekintse meg a videót alul média fülön! Tekintse meg az ajánlott termékeinket is!

0.61296510696411